010 219 3390 myynti@upstech.fi

Akusto on varasähköjärjestelmän tärkein osa ja sen valintaan tulee kiinnittää erityistä huomiota. Akuston suunnittelussa tulee etukäteen ottaa huomioon mm. tarvittava varakäyntiaika, mahdollinen laajennustarve kuormituksen kasvaessa ja kunnossapito.

Tarjontamme kattaa laajan valikoiman korkealuokkaisia akkuja, akkukaappeja ja -telineitä UPS-laitteisiin ja muihin varasähköjärjestelmiin, mm. varavaloakustot. Autamme teitä akuston mitoitukseen ja valintaan liittyvissä kysymyksissä löytääksemme tarpeisiinne parhaiten sopivan ratkaisun.

Asennetun akuston kuntoa ja asennusympäristön olosuhteita tulee seurata säännöllisesti suunnitelman mukaisen varakäynnin varmistamiseksi ja optimaalisen eliniän saavuttamiseksi. Koestuksilla ja mittauksilla todetaan varmimmin akuston kunto ja havaitaan ajoissa huoltotarpeet, mm. mahdollisesti heikentyneet akut ja löystyneet akkujen liitokset, jotka vaikuttavat koko akuston elinkaareen lyhentävästi.

Kokenut, koulutettu henkilökuntamme suorittaa akustojen huollot ja asennukset ammattitaidolla ja varmistaa asennuksen jälkeen akuston virheettömän toiminnan. Akuston vaihdossa vanhat akustot puretaan turvallisesti ja toimitetaan määräysten mukaiseen kierrätykseen.

Pyydä tarjous vanhan UPS-akuston uusinnasta avaimet käteen -toimituksena. Suunnittelemme kanssanne kohteen nykytilanteeseen parhaan ratkaisun ja teemme kilpailukykyisen tarjouksen.