010 219 3390 myynti@upstech.fi

Asennuskartoitus

Kartoitamme asennuskohteen etukäteen, kun suunnittelette uusien laitteiden hankintaa. Laadimme ehdotuksen asennuksesta ja laitetyypistä niin, että sekä asiakkaan, valmistajan että viranomaisten vaatimukset täyttyvät. Näin varmistetaan laitteiden oikea ja turvallinen toiminta.

 

Huoltokartoitus

Jos virranvarmistuslaitteenne  eivät ole aiemmin olleet säännöllisen kunnossapidon piirissä, on huoltokartoitus ensimmäinen askel kohti suunnitelmallista laitteiden kunnossapitoa. Huoltokartoituksessa selvitämme laitekohtaisesti huoltoa vaativien komponenttien kunnon ja tarkistamme valmistajan suosittelemat vaihtovälit. Laatimamme huoltosuunnitelman avulla voitte paremmin varautua tuleviin huoltokustannuksiin ennalta ilman yllätyksiä.

 

Ennakkohuolto

Laadittu huoltosuunnitelma on hyvä perusta aloittaa säännölliset ennakkohuollot UPS-laitteille ja akustoille. Ennakoiva UPS huolto varmistaa sen, että järjestelmä toimii suunnitellusti ilman yllättäviä käyttökatkoja ja pidentää UPS-laitteiden elinikää, säästäen näin kustannuksissa. Laajan työkokemuksen omaavat huoltoasentajamme suorittavat UPS-laitteiden ennakkohuollot ja akustotestaukset turvallisesti ja ammattitaidolla.

 

Avaimet käteen -palvelu

Asennuskartoitus toimii lähtökohtana UPS-laitteiden kokonaistoimituksellemme. Toimitukseemme kuuluu tarvittavat kartoitukset, laite- ja akustotoimitukset, haalaus, sähköasennukset, käyttöönotto, käyttöopastus sekä loppuraportointi. Tarvittaessa teemme myös sähkösuunnitelmat kohteeseen. Avaimet käteen  -palvelu mahdollistaa sen, ettei asiakkaan tarvitse itse toimia projektipäällikkönä vaan UPS Techin ammattilaiset huolehtivat kokonaistoimituksen hallinnasta.

 

Huoltosopimukset ja etävalvonta

Huoltosopimuksella me huolehdimme laitteistojen säännöllisistä määräaikaishuolloista ja tarkastuksista. Sopimuksen tason voitte valita ennakkohuoltopalvelusta kattavampiin palvelutasoihin tarpeenne mukaisesti. Esimerkiksi huoltosopimus 24/7 puhelintuella, vuosittaisella ennakkohuollolla sekä etävalvonnalla varmistaa hyvin UPS-laitteiden toimintavarmuuden ilman yllätyksiä.

Kartoitamme teille parhaan vaihtoehdon ja teemme kilpailukykyisen tarjouksen.

Kysy lisätietoa asennus-, vuokraus- ja huoltopalveluistamme!

huolto@upstech.fi